Головна Новини HI-tech ігри Компанія CD Projekt покаже геймплей гри, на яку всі зачекалися
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія CD Projekt покаже геймплей гри, на яку всі зачекалися

CD Projekt запустить пряму трансляцію, під час якої розповість про головні особливості Cyberpunk 2077

25 червня 2020, 18:20
Поділіться публікацією:

Польська компанія CD Projekt більше року приховувала від геймерів новий геймплей Cyberpunk 2077. Гравці дізналися вже багато про проект, але тепер вони зможуть нарешті побачити, як весь це час проходила робота над грою.

Компанія CD Projekt покаже геймплей гри, на яку всі зачекалися

25 червня в 19:00 за київським часом CD Projekt покаже пряму трансляцію Night City Wire, в рамках якої широкій публіці покажуть новий трейлер і геймплей гри. Крім цього геймери зможуть поспілкуватися з розробниками в чаті і задати всі питання. Окрему увагу приділять "брейндансу" — цифровому наркотику, який дозволяє пережити чужі відчуття.

"Приєднуйтесь до нас 25 червня о 19:00, щоб побачити перший 25-хвилинний епізод Night City Wire, де ми продемонструємо новый трейлер, свіжий геймплей, а також розпитаємо розробників про одну з особливостей гри — брейндансі", — повідомляється на офіційному сайті CD Projekt.

Стрім пройде на Twitch і YouTube. Нагадаємо, що Cyberpunk 2077 стане доступним 19 листопада на PlayStation 4, Xbox One і персональних комп'ютерах. До того ж розробники збираються безкоштовно оновити гру для консолей нового покоління.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра The Last of Us Part 2 отримала перші оцінки критиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини