Головна Новини HI-tech ігри Йо-хо-хо, і пляшка рому: Civilization 6 отримає "піратський" режим
commentss НОВИНИ Всі новини

Йо-хо-хо, і пляшка рому: Civilization 6 отримає "піратський" режим

Гравці будуть битися між собою, а також проти ескадр під керівництвом штучного інтелекту

15 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Розробники гри Civilization 6 працюють над черговим оновленням, яке буде безкоштовним для всіх геймерів. Про це повідомляє gagadget.

Йо-хо-хо, і пляшка рому: Civilization 6 отримає "піратський" режим

Civilization 6 отримає новий режим

З новим патчем в Civilization 6 з'явиться режим про піратів. Студія Firaxis зізналася, що розробляла додаток з оглядкою на дизайнера Сіда Мейера, оскільки гра вважається однією з головних в його кар'єрі. Все ж режим розроблявся з урахуванням особливостей Civilization 6, і точного повторення ідей Сіда Мейера очікувати не варто.

Піратський сценарій в Civilization 6 матиме як одиночне проходження, так і кооперативне до чотирьох гравців. Пограти можна буде за одну з чотирьох фракцій піратів, які відрізняються між собою активними та пасивними вміннями. До того ж геймерам будуть доступні реліквії з бонусами. В морі "пірати" зіткнутися з кораблями Британії, Іспанії, Франції та Голландії під управлінням штучного інтелекту, які не дадуть відчувати себе спокійно на морських просторах.

Розробники також заново продумали систему відновлення кораблів. В оригінальній Civilization судна можна лагодити тільки на території дружніх міст. Оскільки у піратів немає власних поселень, Firaxis придумали якийсь інший спосіб відновлення.

Третє безкоштовне оновлення для Civilization 6 вийде вже 22 жовтня, і разом з піратським режимом привнесе правки в баланс.

Як повідомляло видання "Коментарі", Civilization 6 отримає цікаве доповнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини