Головна Новини HI-tech ігри Ігрову консоль нового покоління виготовлять з золота
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігрову консоль нового покоління виготовлять з золота

Буде виготовлено три ігрові консолі з дорогих металів - дві з золота та одна з платини

29 липня 2020, 02:40
Поділіться публікацією:

В той час як Sony активно займається розробкою консолі PlayStation 5, її маркетингом, рекламою та іншими важливими питаннями, британська компанія з гучною назвою Truly Exquisite ( “По-справжньому вишукана”) вже анонсувала свою власну розробку. Основою для неї стане майбутня приставка PS5. Змінювати її зовнішній вигляд або внутрішні характеристики ніхто не стане. Замість цього її прикрасять чистим золотом і платиною, передає itechua.com.

Ігрову консоль нового покоління виготовлять з золота

Зовсім нещодавно Truly Exquisite оголосила на своєму офіційному сайті, що з виходом стандартної моделі вони випустять доопрацьовану золоту версію. Для різноманітності компанія вирішила випустити три різні оптимізації PlayStation 5: перша буде прикрашена найчистішим золотом з усіх існуючих – 24-каратним. Другу покриють більш витонченим матеріалом – платиною. Третю теж "прикрасять золотом", однак на відміну від першої, вже 18-каратним.

Ігрову консоль нового покоління виготовлять з золота - фото 2
Ігрову консоль нового покоління виготовлять з золота - фото 3

Звичайно, як більшість здогадались, всі без винятку аксесуари для консолі прикрасять таким же самим 24-каратним золотом з додаванням дорогоцінних каменів. Ціна на приставку і аксесуари до них в золотому обрамленні невідома. До самого початку продажів PS5 компанія ціни не оголосить, але, швидше за все, для тих, хто вже планує покупку золотої консолі, це зовсім не головне.

Як повідомляло видання "Коментарі", PlayStation 5 може виявитися найважчою ігровою приставкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини