Головна Новини HI-tech ігри Ігрова консоль записує переможні крики геймерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігрова консоль записує переможні крики геймерів

PlayStation 5 записуватиме переможні крики геймерів, але функцію можна відключити

27 листопада 2020, 18:45
Поділіться публікацією:

Ігрова консоль PlayStation 4 робить скріншот кожен раз, коли геймер досягає успіху. PlayStation 5 переплюнула свою попередницю і здатна записувати короткий ролик, який змусить засміятися або почервоніти будь-якого гравця.

Ігрова консоль записує переможні крики геймерів

ФОТО: Game Tech

Як вдалося дізнатися користувачам Reddit, під час отримання трофея PS5 не тільки записує відео, але і захоплює звук з мікрофона. Але для цього потрібно зробити відповідне налаштування. Перші власники консолі дізналися про функції абсолютно випадково, під час перегляду повторів своїх перемог над босами в грі Demon's Souls.

"Вперше граю в Souls. Навіть подумати не міг, що PS5 записує звук з мікрофона, коли отримуєш трофей", — пише helloiamjack.

Контролер PlayStation 5 отримав вбудований мікрофон і динамік, які розташовуються на передній частині пристрою. Якщо геймер не бажає, щоб приставка підслуховувала його під час гри, то мікрофон можна заглушити, натиснувши на кнопку поруч з його зображенням на самому контролері. Якщо ж хочеться повністю відключити мікрофон, необхідно зайти в налаштування, вибрати "Звук", перейти у вкладку "Мікрофон" і знайти пункт "Статус мікрофона при вході в систему".

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony усунула серйозний дефект в PlayStation 5.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини