Головна Новини HI-tech ігри Huawei запропонує винагороду основним розробником інді-ігор
commentss НОВИНИ Всі новини

Huawei запропонує винагороду основним розробником інді-ігор

Нова ініціатива Huawei стане важливим кроком до інвестування в співтовариство розробників

29 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Китайська компанія Huawei запропонує підтримку розробникам інді-ігор, які використовують її платформу поширення додатків AppGallery. Додаткова допомога включає пул цін в 30 000 євро (35 681 долар США), а також технічну підтримку VIP і новий розділ для інді-ігор.

Huawei запропонує винагороду основним розробником інді-ігор

ФОТО: Pocket Gamer

Інді-ігри, які публікуються в AppGallery через портал Unity Distribution Portal з 19 листопада по 4 грудня, можуть претендувати на отримання спеціальних грантів. Наприклад, деяким може бути надано 85% доходу від IAP протягом перших двох років. Крім того, 30 кращих інді-проектів отримають 1000 євро на рахунок рекламної платформи Huawei.

Віце-президент Huawei по споживчим мобільним послугам в Європі д-р Хайме Гонсало заявив, що ця ініціатива є важливим кроком в постійному прагненні Huawei до інвестування в співтовариство розробників.

"Індустрія мобільних ігор продемонструвала неймовірний ріст за останні кілька років, і ми раді, що можемо підтримати більшу кількість незалежних розробників і студій у висновку їхніх ігор на ринок" — повідомив Гонсало.

Як повідомляло видання "Коментарі", головним конкурентом Huawei стане її ж суббренд .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини