Головна Новини HI-tech ігри Грудень порадує геймерів новою серією безкоштовних ігор
commentss НОВИНИ Всі новини

Грудень порадує геймерів новою серією безкоштовних ігор

Геймери отримають нову добірку безкоштовних ігор від Sony

26 листопада 2020, 19:23
Поділіться публікацією:








Компанія Sony назвала нові безкоштовні ігри для консолей PlayStation 4 і PlayStation 5, які передплатники PlayStation Plus отримають в грудні.

Грудень порадує геймерів новою серією безкоштовних ігор

Sony подарує нові ігри

PS Plus стане платформою для релізу ще однієї гри — Worms Rumble. Багатоплатформовий шутер Team 17 буде у вільному доступі для передплатників сервісу 1 грудня. Геймерів очікують битви на 32 учасники з платформингом, базуками і кастомізацією зовнішнього вигляду свого черв'яка.


У перший день зими передплатники PlayStation Plus отримають можливість зіграти і в Just Cause 4. Геймери опиняться на тропічних островах, де будуть битися з бійцями приватної військової компанії "Чорна рука". Для перемоги в цьому протистоянні головний герой може використовувати різноманітну зброю, а також нейтралізувати ворогів за допомогою культового для серії гака-кішки.


Третім подарунком стала гра Rocket Arena: геройський шутер з боями три на три. Гравців чекають динамічні битви, в яких зійдуться різні персонажі з особливими вміннями. Шутер особливий тим, що герої використовують різні ракетниці замість класичної зброї, і головне завдання не розстріляти ворога, а виштовхнути його за межі арени.


Worms Rumble, Just Cause 4 і Rocket Arena будуть у вільному доступі для передплатників PlayStation Plus c 1 грудня 2020 року до 4 січня 2021 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony усунула серйозний дефект в PlayStation 5.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини