Головна Новини HI-tech ігри Гравці розбігаються: Marvel's Avengers переживає не найкращі часи
commentss НОВИНИ Всі новини

Гравці розбігаються: Marvel's Avengers переживає не найкращі часи

Marvel's Avengers насилу набирає гравців для командних місій

10 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Президент компанії Square Enix, яка є розробником і видавцем комп'ютерних ігор, Йоско Масуда розраховував на великий успіх, який очікує гру Marvel's Avengers від Crystal Dynamics. Але після релізу проекта щось пішло не так. Про це повідомляє видання gagadget.

Гравці розбігаються: Marvel's Avengers переживає не найкращі часи

Геймери покидають Marvel’s Avengers

Проблеми "Месників" почалися відразу з дня виходу, коли геймери зіткнулися з багами і довгим підбором гравців. Через два тижні після запуску розробники випустили патч з виправленням тисячі багів, але зупинити відтік геймерів від гри не вдалося.

У той час, як на старті версії для ПК вдалося зібрати більше 28 тисяч гравців, то тепер середній онлайн ледве дотягує до двох тисяч користувачів. В результаті проблеми з матчмейкінгом тільки посилилися. Деяким геймерам і зовсім доводиться чекати по 30 хвилин, щоб знайти соратників для виконання завдання.

За повідомленнями Forbes, зі схожими проблемами стикаються і гравці на PlayStation 4. Навіть у щоденних місіях система підбору не може відшукати чотирьох учасників для гри, відправляючи двох користувачів на завдання в компанії героїв під управлінням штучного інтелекту.

Все ж Crystal Dynamics оптимістично налаштовані, і впевнені у швидкому поверненні своєї аудиторії. Команда має намір і далі поповнювати Marvel's Avengers контентом, демонструючи геймерам, що проект живий і розвивається.

Як повідомляло видання "Коментарі", геймери зможуть оцінити Syberia: The World Before за допомогою демо-версії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини