Головна Новини HI-tech ігри Граємо всією сім'єю: користувачі Google Stadia отримають цікаву функцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Граємо всією сім'єю: користувачі Google Stadia отримають цікаву функцію

Користувач зможе включати або відключати сімейний доступ до ігор

7 листопада 2020, 16:26
Поділіться публікацією:

З сьогоднішнього дня гравці Stadia можуть ділитися іграми з іншими членами своєї сімейної групи Google. Якщо ви купили гру або придбали її через Stadia Pro, інші учасники групи можуть грати в неї з свого облікового запису Stadia.

Граємо всією сім'єю: користувачі Google Stadia отримають цікаву функцію

Google Stadia пропонує унікальну функцію

Ви можете включити загальний доступ через меню налаштувань сім'ї. Є можливість автоматично публікувати кожну гру з вашого профілю Stadia, або ви вибираєте, які з них можуть запускати інші учасники групи. Ви можете включити або відключити сімейний доступ до певної гри на сімейній сторінці відомостей.

Членам сім'ї не знадобиться тарифний план Stadia Pro, щоб грати в ігри, на які ви вийшли за своєю передплатою. Однак, якщо ви скасуєте членство в Stadia Pro, вони також втратять доступ до цих ігор.

Тим часом, якщо рейтинг змісту гри перевищує рівень, схвалений для них менеджером сімейної групи, учасники контрольованої групи не зможуть грати в цю загальну гру. Наприклад, молодші учасники групи можуть бути автоматично заблоковані від участі в Cyberpunk 2077 з рейтингом для дорослих.

Android Police першою виявила можливість спільного використання Stadia сім'єю, і Google підтвердила її появу на Reddit. Google поступово впроваджує цю функцію, і пройде близько тижня, перш ніж вона стане доступна всім користувачам Stadia.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google Stadia почне використовувати 5G-з'єднання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини