Головна Новини HI-tech ігри Геймери будуть битися в хмарочосі: The Division 2 отримала новий режим
commentss НОВИНИ Всі новини

Геймери будуть битися в хмарочосі: The Division 2 отримала новий режим

Гравці будуть зачищати один поверх за іншим, на кожному десятому на них чекатиме бос

3 вересня 2020, 18:38
Поділіться публікацією:

На минулій трансляції State of the Game розробники гри The Division 2 розповіли про новий режим, який називається The Summit. Про це повідомляє gagadget.

Геймери будуть битися в хмарочосі: The Division 2 отримала новий режим

Команда The Division 2 розробляла The Summit, щоб представити режим з акцентом на реіграбельність. В результаті вийшов "рогалик". Гравці заходять в хмарочос, який складається зі ста поверхів, на яких і засіли їх противники. Локації створені заздалегідь, як і місії, але вони постійно будуть автоматично тасуватися, так що ніхто не буде знати, що його чекає далі.

Проходити все не доведеться. На кожному десятому поверсі гравця буде чекати бос. Після перемоги над ним, геймер почне наступний забіг, але ніколи не відомо, з якого поверху він стартуватиме.

The Summit розрахований на одиночне проходження, але зачисткою поверхів можна займатися і сформувавши групи. Розробники навіть передбачили підбір гравців. У разі кооперативного проходження гра буде регулювати рівень складності. Нагороди будуть залежати від обраної складність і поверху. За словами розробників, The Summit видає приблизно таку ж кількість і якість лута, як і Фортеці.

The Summit з'явиться в The Division 2 11 вересня. А для тих, кому вже не терпиться випробувати новий режим, 4 вересня він буде доступний на тестових серверах (PC). Для власників доповнення Warlords of New York режим буде безкоштовним.

Як повідомляло видання "Коментарі", офіційний блог PlayStation оголосив про нові безкоштовні ігри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини