Головна Новини HI-tech ігри Epic Games Store додає підтримку авторських модів
commentss НОВИНИ Всі новини

Epic Games Store додає підтримку авторських модів

Представники Epic Games Store вже назвали першу гру, на якій випробують нову функцію

31 липня 2020, 11:56
Поділіться публікацією:

У минулому році Epic опублікувала загальнодоступну дорожню карту, яка /докладно описує всі функції, над якими вона працює на ринку цифрових ігор. Одна з них, підтримка модів, тепер доступна — хоча і в бета-версії. Про це повідомляє DNS Клуб.

Epic Games Store додає підтримку авторських модів

Компанія оголосила в Twitter, що MechWarrior 5: Mercenaries — це перша гра в Epic Games Store, що включає підтримку модифікацій, зроблених спільнотою. Компанія займається підтримкою модів з минулого літа. Представники Epic сказали: "Це величезна функція, на створення якої піде багато часу".

Крім ексклюзивів, геймери ПК постійно критикують Epic Games Store за менш надійний набір функцій, ніж у Steam. Підтримка модів була однією з найважливіших. Майстерня Steam дозволяє легко завантажувати, встановлювати і керувати змінами. Той факт, що в Epic Games Store до сьогоднішнього дня не було менеджера модів, було помітним недоліком.

Але, як і в багатьох інших функціях, Epic добре попрацювали над скороченням розриву між Games Store і Steam. Деякі з останніх функцій Epic, доданих на ринок: досягнення і збереження в хмарі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony підготувала дві безкоштовні гри для PlayStation 4.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини