Головна Новини HI-tech ігри Американська компанія Bungie розробляє RPG з комедійним сюжетом
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Bungie розробляє RPG з комедійним сюжетом

В рамках нової RPG на геймерів очікують лут, підземелля і химерні персонажі

9 червня 2020, 18:15 comments1039
Поділіться публікацією:

Американська компанія Bungie посилено розвиває гру Destiny 2. При цьому про третю частину гри поки що не говориться ні слова. Тим не менш, ходять чутки, що компанія працює над новою секретною розробкою.

Американська компанія Bungie розробляє RPG з комедійним сюжетом

Видання The Game Post виявила список вакансій для нового проекту Bungie. Наприклад, в списку майбутніх співробітників є "інвестиційний дизайнер", який буде створювати внутрішньоігрову економіку і формувати правильну роздачу призів гравцям.

По всій імовірності, Bungie збирається створити нову "сесіонку" в якій головний акцент буде спрямований на полювання за "лутом" і постійне перебування в підземеллях. Крім того, вакансія "головного дизайнера бойової системи" говорить про наявність здібностей і бойової системи. Також цей фахівець буде розробляти броню, зброю і штучний інтелект супротивника.

Також команді потрібен арт-директор, який повинен буде створити "щось комедійне з безтурботними і химерними персонажами". Цей фахівець буде формувати зовнішній вигляд гри і стежити, щоб ніхто з художників не відходив від наміченого стилю.

Американська компанія Bungie розробляє RPG з комедійним сюжетом - фото 2

Хоча в списку не повідомляється про назву проекту, ще в 2018 році студія зареєструвала торгову марку Matter. Ймовірний логотип гри розмістили на тлі, яке складається з плям фарб. Це наштовхує на думку, що на геймерів чекає ігрова комедія.

Як повідомляло видання "Коментарі", британці представили продовження оригінальної кіберпанк гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини