Головна Новини HI-tech гаджет У Twitter з'явилася нова функція
commentss НОВИНИ Всі новини

У Twitter з'явилася нова функція

У Twitter розповіли, хто може публікувати голосові повідомлення

18 червня 2020, 05:45 comments1250
Поділіться публікацією:

Користувачі соціальної мережі Twitter тепер можуть публікувати на сторінках своїх профілів аудіоповідомлення. Такі звукові записи можуть бути тривалістю не більше 140 секунд. Про це повідомляють "Букви" з посиланням на блог Twitter.

У Twitter з'явилася нова функція

Поки публікація голосових повідомлень доступна в тестовому режимі і доступна тільки для користувачів додатків для iPhone і iPad. У той же час зараз ще не відомо, чи додасть компанія таку функцію в додаток для Android-пристроїв. Голосові публікації в Twitter можуть прослуховувати всі користувачі, також для всіх доступна можливість відповідати на такі пости.

На сьогоднішній день користувачі Twitter можуть постити фотографії, відео, GIF-зображення, а також текстові повідомлення довжиною до 280 символів.

Раніше "Коментарі" писали, що компанія Twitter оголосила про нову функцію, яка буде стимулювати користувачів перечитувати статті, перш ніж ділитися ними. Соціальна мережа заявила, що тестує новий додаток на англомовних користувачів Android. "Якщо користувач намагається ретвітнути статтю, Twitter запитає його, чи він хоче відкрити статтю, перш ніж ділитися нею", – повідомили у Twitter-аккаунті служби підтримки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини