Головна Новини HI-tech гаджет У Сінгапурі користувачам Apple Watch будуть платити гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сінгапурі користувачам Apple Watch будуть платити гроші

Apple і уряд Сінгапуру об'єднали свої зусилля в галузі охорони здоров'я

17 вересня 2020, 15:18
Поділіться публікацією:

Компанія Apple і уряд Сінгапуру об'єднали свої зусилля в рамках дворічної ініціативи в галузі охорони здоров'я, що отримала назву LumiHealth. Вона заснована на відстеженні та винагороді поведінки користувачів за допомогою гаджета Apple Watch і додатку для iPhone. Про це повідомляє видання Bloomberg.

У Сінгапурі користувачам Apple Watch будуть платити гроші

В рамках цієї схеми жителі Сінгапуру зможуть заробити до 380 сінгапурських доларів (280 доларів США) у вигляді винагород і ваучерів, виконуючи цілі та завдання, поставлені в додатку. Цілі можуть бути досягнуті шляхом ходьби або виконання інших вправ, таких як плавання або йога, а додаток LumiHealth запропонує персоналізовані тренування і нагадування про перевірки здоров'я та імунізації. Проблеми зі здоров'ям підштовхнуть користувачів на краще у виборі їжі та звичок, що сприяють поліпшенню сну.

Місто-держава Сінгапур була одним з перших, хто розгорнув додаток для відстеження контактів, щоб допомогти в боротьбі з пандемією коронавірусу, і розширює ці зусилля, розподіляючи жетони, які дозволять громадянам входити в обрані місця.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Сінгапурі за приїжджими стежитимуть за допомогою електронних браслетів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини