Головна Новини HI-tech гаджет Тайванська компанія представила гаджети для екстремальних умов
commentss НОВИНИ Всі новини

Тайванська компанія представила гаджети для екстремальних умов

Компанія Acer представила ноутбуки та планшети, які добре захищені від будь-якого шкідливого впливу

25 червня 2020, 01:15 comments1081
Поділіться публікацією:

Тайванська компанія Acer випустила Enduro, нову лінійку ноутбуків і планшетів, призначених для використання поза приміщеннями. Компанія стверджує, що продукти можуть витримати падіння, екстремальні температури і вплив води, залишаючись при цьому досить портативними, щоб їх можна було перевозити.

Тайванська компанія представила гаджети для екстремальних умов

Найцікавіша модель в лінійці і єдина з ціною і датою випуску на даний момент — це ноутбук Enduro N3. N3 буде доступний в Північній Америці в серпні. Стартова ціна 899 доларів. Він також буде продаватися в Європі, на Близькому Сході і в Азії в червні за ціною 999 доларів.

Acer повідомила, що N3 призначений для працівників, які працюють у різних місцях, включаючи архітекторів і організаторів заходів. При ширині 14 дюймів, 4,37 фунта і 0,98 дюйма N3 не найлегший ноутбук, але його все одно легко транспортувати.

N3 отримав сертифікати MIL-STD 810G і IP53. Перший гарантує довговічність при ударах, падіннях і вібраціях. Другий означає, що він може протистояти певній кількості пилу і бризок води. Ноутбук також включає в себе те, що Acer називає Aquafan, який видаляє воду зсередини ноутбука.

У лінійку Enduro також входять два 10-дюймових планшета з Windows, а саме числі Enduro T5, який також має змінну 10-годинну батарею і процесор Intel Core m3 7-го покоління, і Enduro T1, який має додаткову портфельну клавіатуру і процесор Intel Celeron. Існує також восьмидюймова версія Enduro T1. Acer стверджує, всі ці пристрої можуть використовуватися в рукавичках.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайська компанія представить свій перший ноутбук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини