Головна Новини HI-tech гаджет Samsung представить нові гаджети цього літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Samsung представить нові гаджети цього літа

В рамках заходу Galaxy Unpacked будуть представлені нові смартфони та інші пристрої

21 липня 2020, 14:33
Поділіться публікацією:

Компанія Samsung готується провести свій захід Galaxy Unpacked п'ятого серпня. Відомості про те, які саме товари може бути запущено у виробництво стрімко розповсюджуються. Президент і глава підрозділу мобільного зв'язку в Samsung Electronics Те Мун Рох підтвердив, що південнокорейський гігант представить на виставці в наступному місяці цілих п'ять продуктів. Захід проводитиметься для практичної реалізації норм соціального дистанціювання в умовах пандемії коронавіруса. Очікується, що смартфон Samsung Galaxy Note 20 буде випущений на цьому заході. Про це повідомляє Gadgets 360.

Samsung представить нові гаджети цього літа

Фото: Phonedog.com

Рох підтвердив у своєму блозі: "На Galaxy Unpacked цього літа ми представимо п'ять нових пристроїв живлення. Ці пристрої дозволяють нам бути новатором нових мобільних додатків, які безперервно поширюються скрізь, де б ми не були". Компанія вже підтвердила, що Galaxy Fold 2 буде запущений під час заходу. Очікується, що Samsung Galaxy Note 20 буде випущений паралельно, і витоків інформації щодо серії було багато. На цей раз у серії Galaxy Note 20 може бути три варіанти — Samsung Galaxy Note 20, Galaxy Note 20+ і Galaxy Note 20 Ultra. Рох не повідомив точної інформації про пристрої, які будуть оголошені.

Однак, виконавчий директор підтвердив, що нові навушники та портативні пристрої будуть представлені 5 серпня. Це значною мірою вказує на запуск Galaxy Buds Live і пристроїв Samsung Galaxy Watch 3 під час заходу Galaxy Unpacked. Інші пристрої Samsung включають модель Galaxy Z Flip 5G і планшети Samsung Galaxy Tab S7 і Samsung Galaxy Tab S7.

Нещодавно повідомлялося, що Samsung Galaxy Z Flip 5G і Samsung Galaxy Watch 3 будуть випущені 22 липня, але нове підтвердження Роха передбачає, що всі продукти можуть з'явитися на заході Galaxy Unpacked.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung розповіла, коли розгорне 6G-мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини