Головна Новини HI-tech гаджет Realme і Цитрус презентували новий світ для ринку України
commentss НОВИНИ Всі новини

Realme і Цитрус презентували новий світ для ринку України

30 червня realme та Цитрус презентували Україні телевізори realme TV, смартфон ХЗ, фітнес-трекер realme Band, нові моделі навушників — Buds Air Neo і Buds Q, смарт годинник, портативні батареї, які гармонійно увіллються в сім'ю бренду

1 липня 2020, 15:13 comments8286
Поділіться публікацією:

Увірвавшись на український ринок, realme став брендом, що розвивається швидше за інших, завдяки неординарному преміальному дизайну, підтвердженій тестами якості та доступним цінам гаджетів. Зібравши багатофункціональну систему бренду, ви отримаєте: загальний доступ до хмарного сховища, єдиний фотопотік, комунікаційні можливості з будь-якого гаджету, можливість трансляції відео і файлів на ТВ, безперервність робочого процесу. Є також плюси щодо безпеки — пошук вкраденого пристрою з іншого гаджету бренду, і можливість стерти конфіденційну інформацію віддалено.

Realme і Цитрус презентували новий світ для ринку України

Найважливіший елемент у світі бренда — realme smart TV

Realme і Цитрус презентували новий світ для ринку України - фото 2

Елегантний і сучасний, з безрамковим дизайном екрану телевізор прикрасить собою будь-який інтер'єр. Завдяки широкому куту огляду екрану, відсутності шуму в темних сценах, відмінній видимості при яскравому освітленні, неймовірній якості звуку можна повною мірою насолодитися ефектом присутності, як при перегляді улюблених телепередач, так і при грі на консолі.

 Управляти realme TV можна як багатофункціональним пультом, так і за допомогою смартфонів і смарт-годин бренду.

З 30 червня до старту продажів 15 липня діє акція — при передзамовленні realme smart TV отримай в комплекті навушники realme Buds Wireless.

В Україні телевізори будуть продаватися в комплекті з безкоштовним пакетом від Sweet.tv — 3 місяці з максимальною підпискою.                              Realme smart watch

Realme і Цитрус презентували новий світ для ринку України - фото 3

Надати завершеність і унікальність свєму образові можна за допомогою яскравих, стильних і модних realme smart watch зі змінними ремінцями і функцією вибору циферблатів.

Завдяки багатофункціональності годиннику ви легко зможете керувати всіма гаджетами realme, переглядати повідомлення, перемотувати музику, управляти камерою телефону, перемикати ТВ і багато іншого. Вони замінять для вас особистого тренера, а про здоров'я подбають не гірше, ніж улюблена бабуся.

Смартфон realme X3 SuperZoom

Realme і Цитрус презентували новий світ для ринку України - фото 4

Відмінна новина для романтиків — мрія знімати зоряне небо стала реальністю завдяки realme X3 SuperZoom з функцією StarryMode. Цей флагман за суперціною стане найдоступнішим камерофоном. У ньому можливий розгін 4 суперкамер від 60X SuperZoom об'єктива до макрооб'єктиву, що працює майже як мікроскоп. А ще: значна пам'ять, флагманський процесор, 120 ГЦ Full HD + дисплей, тривала автономність, особлива система охолодження ядра. Що стосується дизайну — це смартфон від realme, а realme — це стильно завжди.

Навушники — незамінна частина в брендовом світі гаджетів. 

Buds Q

Realme і Цитрус презентували новий світ для ринку України - фото 5

Ці дизайнерські вакуумні суперлегкі та суперпотужні навушники за дуже доступною ціною з вологозахистом і сенсорним управлінням — те, що потрібно саме тобі.

Buds Air Neo

Realme і Цитрус презентували новий світ для ринку України - фото 6

Ці навушники прийдуться до вподоби не лише поціновувачам модних гаджетів, а й завзятим геймерам. Buds Air Neo забезпечать стабільний сигнал без перешкод і затримок, підтримають сенсорне управління і зручно приймуть дзвінки. У них ідеальна синхронізація з аудіо і відео, а також моментальний коннект з Google.

Фитнес-трекер realme Band

Realme і Цитрус презентували новий світ для ринку України - фото 7

Любите все тримати під контролем? Тоді доповніть свій образ зручним, стильним і міцним гаджетом. Цей фітнес-трекер зведе воєдино усі показники здоров'я, стане особистим тренером з фітнесу і синхронізує всі дані в одному місці.

Портативні батареї realme

Не випасти з інформаційної та комунікаційної обойми допоможуть портативні батареї realme. Крім відмінних технічних характеристик у них стильний, яскравий і модний дизайн.

Роби свій вибір. З гаджетами realme ти — справжній.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Іван

22 березня 2024, 19:25

сколько не меняла смартфонов и другой техники, советую и остаючь на том что епл лучше всего делает. у папы реалми. сменили недавно на айфон 14 про в айкуле — https://icoola.ua/apple-iphone-14-pro/ и отец очень доволен. лучше рабтотает, заряд хорошо держит. лучше епл реально

Іван

15 березня 2024, 17:59

Класно

Анна

8 березня 2024, 15:55

сколько не меняла смартфонов и другой техники, советую и остаюcь на том что епл лучше всего делает. у папы реалми. сменили недавно на айфон 13 мини в айкуле — https://icoola.ua/apple-iphone-13-mini/ и отец очень доволен. лучше рабтотает, заряд хорошо держит. лучше епл реально


Новини