Головна Новини HI-tech гаджет Новий смартфон Google з'явився в мережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий смартфон Google з'явився в мережі

Надійний інсайдер показав знімки нового смартфона Pixel 5 XL і його чохла

30 червня 2020, 14:14 comments1085
Поділіться публікацією:

Смартфон Google Pixel 5 XL тільки що з'явився в мережі, і цей витік інформації дає нам можливість поглянути на його дизайн. Інформацію надав інсайдер Slashleaks, який показав рендери чохла разом зі смартфоном.

Новий смартфон Google з'явився в мережі

Якщо судити по зображеннях, то в Google Pixel 5 XL все ще є сканер відбитків пальців, встановлений ззаду. Це стає зрозумілим завдяки  єдиному круглому вирізу  в задній частині корпусу, та за його положенням, аналогічним з  попереднім поколінням, таким як Pixel 3 XL. Більше того, схоже, що в Pixel 5 XL, як і раніше, є гніздо для навушників 3,5 мм, що досить рідко зустрічається в сегментах преміум-класу та не з'явилося на Pixel 4 XL, який також повністю відмовився від сканера відбитків пальців на користь 3D-технології розпізнавання облич.

Новий смартфон Google з'явився в мережі - фото 2

На зображенні видно прозору задню кришку з квадратним вирізом, аналогічну з серією Pixel 4, і з подвійною камерою. На жаль, іншої інформації поки що немає. У попередніх звітах вказувалося, що в останніх серіях Google Pixel 5 відсутні флагманські чіпи Snapdragon 865 на користь Snapdragon 765G через витрати, що зростають. Крім того, його цикл запуску, який зазвичай відбувається в жовтні, також міг бути відкладений через пандемію. У будь-якому випадку, поки що рано робити далекосяжні висновки.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google додає функцію групових відеодзвінків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини