Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Huawei представила унікальну смарт-валізу
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Huawei представила унікальну смарт-валізу

Смартфон зможе відкрити валізу, навіть якщо він відключений

10 вересня 2020, 15:48
Поділіться публікацією:

Як всім відомо, китайська компанія Huawei вступила в судову тяганину з США. З того часу, як смартфони Huawei були заборонені в Америці китайська компанія має проблеми з підтриманням свого бізнесу на плаву. Така ситуація не завадила Huawei представити нову "розумну" бізнес-валізу. Про це повідомляє The Genys.

Компанія Huawei представила унікальну смарт-валізу

ФОТО: The Genys

Для створення "розумної" валізи Huawei об'єднала зусилля з компанією Samsonite. Нова сумка випускається різних розмірів: 20, 25 і 28 дюймів за ціною 291, 337 і 380 доларів відповідно.

Одна з ключових особливостей цієї валізи полягає в тому, що користувачі можуть легко розблокувати її. Якщо "розумну" валізу заздалегідь було синхронізований зі смартфоном Huawei, замок автоматично відкриється, якщо смартфон піднести до зони для зчитування. Система буде працювати, навіть якщо екран телефону вимкнений.

Дана "розумна" валіза Huawei також оснащена відсіком для зберігання акумулятора і зовнішнім портом USB. Що стосується її внутрішньої частини, то в компанії заявляють, що вона зроблена з екологічно чистих тканин, а корпус — з алюмінієвого сплаву.

Крім нової інтелектуальної бізнес-валізи, Huawei також анонсувала власну операційну систему HarmonyOS 2.0. Компанія заявила, що поки буде запущена тільки серія бета-версій, і в найближчому майбутньому до нової ОС приєднається більше пристроїв.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei запускає власний голосовий помічник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини