Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Honor представить свій перший ігровий ноутбук
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Honor представить свій перший ігровий ноутбук

Hunter V700 має функцію бездротового обміну, яка допоможе користувачам завантажувати мобільні ігри на ноутбук

17 вересня 2020, 16:26
Поділіться публікацією:

Компанія Honor представила свій перший ігровий ноутбук Hunter V700. Він має алюмінієвий корпус, логотип з підсвічуванням RGB, задні вентиляційні отвори, а також повнорозмірну клавіатуру. Про це повідомляє GSMarena.

Компанія Honor представить свій перший ігровий ноутбук

Hunter V700 може бути представлений в двох варіантах, обидва з процесорами Intel 10-го покоління, а саме Core i5-10300H або i7-10750H. Що стосується графічного процесора, то можна вибрати між відеокартами Nvidia GeForce GTX 1660 Ti і RTX 2060. Обидві версії поставляються з 16 ГБ оперативної пам'яті DDR4, а варіанти зберігання варіюються від 512 ГБ або 1 ТБ NVMe SSD.

Ноутбук створений на основі матового 16,1-дюймового ЖК-дисплея IPS з частотою оновлення 144 Гц і гладкими рамками 4,7 мм. Панель має роздільну здатність 1920 x 1080 пікселів і підтримує 100% колірного простору sRGB. Також є Nahimic 3D Audio для кращого виведення звуку в підтримуваних іграх.

Honor також пропонує зручну функцію бездротового обміну, яка дає можливість користувачам завантажувати свої улюблені мобільні ігри на ноутбук і грати з комфортом на великому екрані, за допомогою клавіатури і миші.

На даний момент Honor Hunter V700 залишиться ексклюзивним для Китаю, і невідомо, чи вийде він коли-небудь за межі своєї країни.

Як повідомляло видання "Коментарі", Honor представила екстремальний смарт-годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини