Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Google придбала відомого виробника смарт-окулярів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google придбала відомого виробника смарт-окулярів

Google зробила наступний крок на шляху освоєння ринку смарт-окулярів

2 липня 2020, 10:36
Поділіться публікацією:

Google придбала компанію, яка виробляє "розумні" окуляри, після того, як її власна компанія Glass вийшла на масовий ринок. North, заснована в Канаді в 2012 році, заявила, що тепер буде "згортати" підтримку своїх смарт-окулярів Focals першого покоління. Про це повідомляє BBC.

Компанія Google придбала відомого виробника смарт-окулярів

Старший віце-президент Google з пристроїв і послуг Річ Остерло писав: "Ми будуємо майбутнє, в якому навколо вас завжди буде корисність, де всі ваші пристрої будуть працювати разом, а технології відійдуть на другий план". За чутками, Apple і Samsung випускають окуляри, в той час як підрозділ Facebook Oculus прагне зайняти масовий ринок віртуальної реальності.

У North's Focals комп'ютерний процесор, батарея і модуль Bluetooth знаходяться в кронштейнах рамок. Керований через кільце під назвою Loop і сумісний з Alexa Amazon, голографічний дисплей дозволяє користувачам бачити повідомлення і навіть викликати таксі. Базова пара коштує 599 доларів, з лінзами за рецептом — додаткові 200 доларів.

Аналітик CCS Insight Лео Геббі сказав, що він випробовував "розумні" окуляри North і вважає, що вони потребують подальшого доопрацювання, але все ж є чудовим прикладом того, як повинні розвиватися технології. "Смарт-окуляри могли б стати революційним елементом технології. І багато сервісів Google, такі як Maps, ідеально відповідали б потрібній апаратній частині" — додав Геббі. На його думку, у найближчі кілька років "перегони на ринку "розумних" окулярів" наберуть нових обертів.

Як повідомляло видання "Коментарі", новий смартфон Google з'явився в мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини