Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія представила новий ігровий монітор
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представила новий ігровий монітор

27-дюймовий ігровий монітор Xiaomi має роздільну здатність екрану 2k і частоту оновлення 165 Гц

15 червня 2020, 14:19 comments1304
Поділіться публікацією:

Компанія Xiaomi нарешті випустила ігровий монітор, про який повідомлялося кілька тижнів тому. 27-дюймовий ігровий монітор з високою частотою оновлення вже зараз призначений для краудфандінга і незабаром буде доступний для продажу.

Китайська компанія представила новий ігровий монітор

Новий монітор Xiaomi без рамки має 27-дюймовий IPS LCD з роздільною здатністю екрану 2k і частотою оновлення 165 Гц. Також гаджет має час відгуку 1 мс, 95% кольорову гаму DCI P3 і поліпшене динамічне відображення HDR 400. Він також підтримує TUV з низьким синім світлом і синхронізацію Adaptive-Sync.

Дисплей можна легко розмістити на столі або встановити на стіні завдяки обертовому кронштейну, що входить в комплект поставки. Він поставляється з магнітною кришкою ззаду, що полегшує  розбирання. Що стосується підключення, монітор має порт дисплея, HDMI, аудіороз'єм 3,5 мм і порт USB 3.0. Покупці також отримають 3-річну гарантію і післяпродажне обслуговування. 

Цей запуск відповідає попередньому витоку, який повідомляв, що Xiaomi планує випустити три різних монітора в цьому році. У вересні з'явиться 24,5-дюймовий ігровий монітор, а в листопаді заплановано ще один 4K-монітор. Деякі з них також будуть випущені під торговою маркою Redmi.

27-дюймовий ігровий монітор 165 Гц надійде з’явиться у продажі за ціною 310 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайська компанія представила надмісткий Power Bank.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини