Головна Новини HI-tech гаджет Інженер Apple розповів про таємну співпрацю компанії з урядом США
commentss НОВИНИ Всі новини

Інженер Apple розповів про таємну співпрацю компанії з урядом США

Інженери Міністерства енергетики США додали секретне обладнання в гаджети Apple

21 серпня 2020, 13:26
Поділіться публікацією:
Колишній інженер Apple Девід Шейер докладно розповів, як він допоміг двом інженерам, пов'язаним з Міністерством енергетики США, модифікувати  iPod, що існує, так, щоб його можна було використовувати в підпільних цілях. Як і слід було очікувати, вся співпрацю між двома організаціями трималося в суворій таємниці, і Шейер зазначив, що тільки чотири людини в Apple знали про існування проекту. Про це повідомляє видання BGR .
Шейер зазначає, що згадані інженери побічно працювали на Міністерство енергетики, працюючи в Bechtel, оборонному підряднику, використовуваному Міністерством енергетики. Очевидно, Шейер не розумів повністю, що вони збиралися робити. Його єдине завдання полягало в тому, щоб просто допомогти інженерам додати нестандартне — і непомітне — обладнання до iPod п'ятого покоління. Природно, інженери зажадали, щоб модифікований iPod працював так само як звичайний.
Цікаво, що проект був настільки секретним, що двом інженерам Bechtel навіть не видали значки безпеки для полегшення входу в штаб-квартиру Apple. Швидше за все, їм довелося зателефонувати Шейеру і увійти в систему як гості.
Два співробітники Bechtel швидко освоїли внутрішню роботу iPod, і незабаром вони змогли додати в нього секретне устаткування. Вони також сказали Шейеру, що дані, записані їх додатковим обладнанням, повинні залишатися прихованими, що спонукало Шейера запропонувати додати ще один розділ диска в пристрій.
В цілому Шайер працював з двома співробітниками Bechtel близько місяця, час від часу. Що стосується їхньої роботи, то Шейер передбачає, що вони прагнули розробити "прихований лічильник Гейгера", щоб таємно шукати ознаки радіоактивності.
Як повідомляло видання "Коментарі", Apple погрожує популярному розробнику відеоігор.

Інженер Apple розповів про таємну співпрацю компанії з урядом США



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини