Головна Новини HI-tech гаджет Цікаві подробиці про нові смарт-терези Huami
commentss НОВИНИ Всі новини

Цікаві подробиці про нові смарт-терези Huami

"Розумні" терези Amazfit надаватимуть інформацію про здоров'я за допомогою унікальної функції

25 серпня 2020, 12:42
Поділіться публікацією:

Компанія Huami готується представити нову серію продуктів в другій половині 2020 року. Вже повідомлялося, що нові продукти з'являться цієї осені, серед них можна очікувати новий "розумний" годинник Amazfit і найперші "розумні" терези Amazfit. Про це повідомляє видання Gizchina.

Цікаві подробиці про нові смарт-терези Huami

Вчора стартувала зміна назви додатку Amazfit. Тепер він називається Zepp, ймовірно, задля спроби об'єднати продукти компанії Amazfit з продуктами для відстеження спортивних подій Zepp. Новий оновлений додаток Zepp розкрив деякі інтелектуальні функції, які присутні в "розумних" терезах, а також їх дизайн.

Нові "розумні" терези матимуть функцію "Баланс на одній нозі". Це тест, який використовується для визначення того, наскільки здорова людина. Користувачеві просто потрібно встати на терези, одна нога зігнута під кутом 45 градусів, а очі закриті. Чим довше він може стояти, тим кращою є його рівновага.

Amazfit Smart Scale також може зберігати кілька профілів користувачів. Є гостьовий режим, котрий не збереже жодної інформації про гостя, який скористається терезами.

Amazfit надасть і інші параметри здоров'я. На вкладці для функції "Баланс на одній нозі" зазначено, що це шкала складу тіла. Вона може визначати вісцеральний жир, м'язову масу, ІМТ, кісткову масу, основний метаболізм і тілесний жир.

Витік інформації свідчить, що інтелектуальні терези матимуть переважно чорний екран і матричну панель. Вона покаже результати з двома десятковими знаками. Більш детальна інформація, ймовірно, з'явиться на початку осені.

Як повідомляло видання "Коментарі", Honor представила екстремальний смарт-годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини