Головна Новини HI-tech гаджет Apple провела третю осінню презентацію: що було представлено
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple провела третю осінню презентацію: що було представлено

На нових ноутбуках Apple буде встановлена остання версія MacOS, відома як Big Sur

11 листопада 2020, 11:41
Поділіться публікацією:
Під час третього, починаючи з вересня, віртуального заходу Apple, технічний гігант анонсував ще три нові продукти: MacBook Air, Mac Mini та MacBook Pro. Ці комп'ютери, доступні в магазинах з 17 листопада і відкриті зараз для попереднього замовлення, знаменують собою нову еру в обладнанні Apple, оскільки всі вони оснащені новим пропрієтарним процесором M1, який створила компанія. Чіп M1, розроблений після припинення тривалої співпраці Apple з виробником мікросхем Intel, має вісім ядер і обіцяє більш високу продуктивність і більш ефективне енергоспоживання.
На MacBook Air і MacBook Pro буде встановлена ​​остання версія MacOS, відома як Big Sur. Операційна система, вперше представлена ​​ще в червні, буде доступна для завантаження 12 листопада й буде оптимізована для процесора M1.
Щоб отримати короткий виклад всіх продуктів, випущених Apple, ознайомтеся з наведеним нижче списком.
MacBook Air з M1
Apple провела третю осінню презентацію: що було представлено - фото 2
Від 999 доларів
У безвентиляторний Air з дисплеєм діагоналлю 13,3 дюйма можна використовувати до 16 ГБ оперативної пам'яті та до 2 ТБ вбудованої пам'яті. Apple заявляє, що у нього до 18 годин автономної роботи, що є найтривалішим часом автономної роботи для будь-якого MacBook Air, і це в 9 разів швидше, ніж у попереднього Air.
MacBook Pro з M1
Apple провела третю осінню презентацію: що було представлено - фото 3
Від 1299 доларів США
Під час свого виступу Apple заявила, що Pro був "ідеальним Mac для багатьох творчих професіоналів". 13,3-дюймовий ноутбук вагою 3 фунти має більш тривалий час автономної роботи, ніж Air, — 20 годин. Він оснащений трьома мікрофонами, камерою FaceTime HD і графічним процесором, який в 5 разів швидший, ніж у попередньої моделі.
Mac Mini з M1
Apple провела третю осінню презентацію: що було представлено - фото 4
Від 699 доларів
Компактний комп'ютер Apple обіцяє бути в три рази швидшим за свого наступника завдяки чіпу M1. Mac Mini має вбудований динамік, можливість підключення до Wi-Fi 6 і порти для Thunderbolt USB 4 і HDMI 2.0, а також роз'єм для навушників.

Apple провела третю осінню презентацію: що було представлено

Презентація Apple. ФОТО: iPhones.ru



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини