Головна Новини HI-tech гаджет Apple офіційно визнала iPod застарілим
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple офіційно визнала iPod застарілим

Apple випустила перший iPod nano в 2005, тепер він перестане отримувати оновлення

3 жовтня 2020, 14:52
Поділіться публікацією:

Компанія Apple додала iPod nano сьомого покоління до свого списку вінтажних і застарілих продуктів, офіційно позначивши останній iPod в культовій лінійці nano як "вінтажний". Про це повідомляє MacRumors.

Apple офіційно визнала iPod застарілим

У списку вінтажних товарів представлені пристрої, що не оновлювалися більше п'яти і менше семи років. Після того, як продукція проходить семирічний рубіж, вона вважається застарілою. Apple представила оновлену версію iPod nano сьомого покоління в середині 2015 року, і це був останній випущений iPod nano. Тепер, коли пристрою виповнилося п'ять років, його додають в список вінтажів.

Apple випустила перший iPod nano у вересні 2005 року, і за час існування nano зазнала кілька змін. Перша модель iPod nano була схожа за конструкцією на стандартний iPod, але була більш тонкою і зручною для кишенькового формату.

У 2015 році Apple оновила iPod nano сьомого покоління, додавши нові кольори, але дизайн залишився колишнім. Виробництво iPod nano було припинено разом з iPod shuffle в середині 2017 року, в результаті чого iPod touch залишився єдиним iPod, який Apple продає.

Пристрої зі списку старих моделей Apple можуть отримувати обслуговування обладнання від постачальників послуг Apple, але це залежить від наявності компонентів для ремонту та там, де цього вимагає закон. Застарілі продукти не вимагають обслуговування обладнання без виключень.

На додаток до iPod nano сьомого покоління, iPod touch 5-го покоління, який був випущений 11 жовтня 2012 року, також був доданий в список "Вінтаж" та "Застаріле".

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple представить iPhone з "заліковуванням ран".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини