Головна Новини HI-tech авто.технології Повний провал: російський літаючий мотоцикл розбився в Дубаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Повний провал: російський літаючий мотоцикл розбився в Дубаї

Очікувалося, що літаючий мотоцикл російського виробництва буде використовуватися поліцією Дубая

10 червня 2020, 18:26 comments2799
Поділіться публікацією:

Літаючий мотоцикл HoverBike Scorpion-3, розроблений російською компанією HoverSurf, зазнав аварії під час випробувального польоту в Дубаї. Про це повідомляє інформаційний портал New Atlas. Очікувалося, що його будуть використовувати правоохоронні органи міста.

Повний провал: російський літаючий мотоцикл розбився в Дубаї

Пілот, який проводив випробувальний політ, не постраждав. Представники компанії повідомили, що поломка сталася через несправність: "відмовив барометр". Пілот вцілів завдяки "автоматиці та системам пасивної безпеки".

Російська компанія HoverSurf показала прототип літаючого мотоцикла в Сколково ще в 2017 році. Розробники повідомили, що його ціна буде коливатися від 50 до 80 тисяч доларів. HoverBike є гібридом квадрокоптера і мотоцикла. Він працює на електричних моторах. Процес керування здійснюється двома джойстиками на спеціальній панелі.

Повний провал: російський літаючий мотоцикл розбився в Дубаї - фото 2

З 2018 року HoverSurf співпрацює з правоохоронними органами Дубая і навчає поліцейських пересуватися на ховербайках. Очікується, що у 2020 році перші поліцейські почнуть використовувати літаючі мотоцикли під час патрулювання, а ховербайки поповнять високобюджетний парк різноманітної поліцейської техніки Дубая, в числі якої безліч найсучасніших електромобілів.

Як повідомляло видання "Коментарі", поліція Дубая буде патрулювати вулиці на електромобілях Tesla.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини