Головна Новини HI-tech інтернет Зв'язок шостого покоління над Землею: стало відомо, коли в світі з'явиться 6G
commentss НОВИНИ Всі новини

Зв'язок шостого покоління над Землею: стало відомо, коли в світі з'явиться 6G

Планується, що швидкість передачі даних при 6G досягне одного терабайта в секунду - це в п'ять разів швидше, ніж у 5G

13 серпня 2020, 11:44
Поділіться публікацією:

В уряді Південної Кореї повідомили про те, що готують пілотний проект зв'язку шостого покоління. Айтішники планують запустити 6G вже в 2026 році. Про це розповів прем'єр-міністр Кореї Чунг Се-Кюн, пише BusinessKorea.

Зв'язок шостого покоління над Землею: стало відомо, коли в світі з'явиться 6G

Уже відомо, що з бюджету Кореї на реалізацію 6G виділять 200 мільярдів вон протягом п'яти років, починаючи вже з 2021-го. При цьому в уряді підкреслили, що головним завданням є надпродуктивність і надточність стандарту. Автори проекту очікують, що швидкість передачі даних при 6G досягне одного терабайта в секунду — це в п'ять разів швидше, ніж у 5G. При цьому мережа шостого покоління буде функціонувати на висоті до 10 кілометрів над Землею.

Нагадаємо, інсайдери в компанії Apple говорять про те, що, незважаючи на пандемію, вони готують на осінь відразу три презентації. Про це в своєму "Твіттері" заявив відомий аналітик Джон Проссер. Експерт каже, що володіє інформацією про поетапну реалізацію новинок компанії Apple. Так, вже у вересні має відбутися презентація нових Apple Watch і iPad. Що ж стосується довгоочікуваного для багатьох виходу смартфонів iPhone 12, їх, за словами інсайдерів, представлять світу 12 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини