Головна Новини HI-tech інтернет Зеленський не бачить небезпеки в 5G-інтернеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський не бачить небезпеки в 5G-інтернеті

Президент відповів на петицію з проханням заборонити технологію 5G в Україні

21 липня 2020, 18:00
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський не бачить причин забороняти 5G-інтеренет, оскільки ця технологія не становить загрози для людини. Про це повідомляє портал Контракты.иа з посиланням на “Радіо свобода“.

Зеленський не бачить небезпеки в 5G-інтернеті

Фото: pg.новини

Онлайн-петицію з проханням заборонити на території України технологію 5G підписали понад 25 000 осіб. Вони впевнені, що сильне електромагнітне випромінювання може завдати шкоди оточуючим.

Зеленський висловив повагу до тих, хто підписав петицію, але запевнив, що немає потреби забороняти 5G. Президент підкреслив, що ця технологія нешкідлива при дотриманні всіх технічних вимог. Такої ж позиції дотримується і Європейський парламент.

Вплив на людей електромагнітних полів вивчає спеціальна міжнародна комісія ICNIRP. На даний момент вже існують рекомендації з гранично допустимих норм електромагнітного випромінювання. Технологія 5G відповідає цим нормам.

Раніше Міністерство цифрової трансформації України заявило, що технологія 5G дозволить підключити мільярди пристроїв до будинків українців, шкіл і міст. Вона буде сприяти розвитку телемедицини, автономних автомобілів, інтернету речей і роботизації шкідливого виробництва.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Україні хочуть заборонити вишки 5G.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини