Головна Новини HI-tech інтернет Twitter закликає користувачів перечитувати статті перед репостом
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter закликає користувачів перечитувати статті перед репостом

Нова функція Twitter стимулює користувачів ознайомитися зі змістом статті, перш ніж її ретвітнути

11 червня 2020, 17:04
Поділіться публікацією:

Компанія Twitter оголосила про нову функцію, яка буде стимулювати користувачів перечитувати статті, перш ніж ділитися ними. Соціальна мережа заявила, що тестує нове доповнення на англомовних користувачах Android.

Twitter закликає користувачів перечитувати статті перед репостом

"Якщо користувач намагається ретвітнути статтю, Twitter запитає його, чи він хоче відкрити статтю, перш ніж ділитися нею", — повідомив в Twitter акаунт служби підтримки.

Статті в Twitter, які користувачі роблять вірусними, не читаючи їх, можуть бути цікавими, але іноді небезпечними. Нова функція (на даний момент на Android) заохочує людей читати статтю до її ретвіттингу", — повідомив Кейвон Бейкпур, провідний розробник у Twitter.

Цей тест — не єдина зміна в платформі Twitter. Компанія також перевіряє здатність користувачів вирішувати, хто може або не може відповідати на окремі твіти. Ще один експеримент — це пропозиція користувачам попросити їх "переглянути" свій стиль написання, коли пишуть в Twitter грубий "шкідливий" контент. Нарешті, було виявлено, що компанія працює над тим, щоб заново відкрити процес перевірки, але без оголошених термінів, коли функція буде доступна для широкої публіки.

Як повідомляло видання "Коментарі", в керівництві Twitter відбулися серйозні зміни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини