Головна Новини HI-tech інтернет Стало відомо про секретну функцію в Інстаграм
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про секретну функцію в Інстаграм

Тепер в Інстаграм можна міняти іконку програми

6 жовтня 2020, 17:15 comments1679
Поділіться публікацією:

6 жовтня додаток для фото Інстаграм святкує десятиріччя: до цієї дати в додаток додали своєрідну "пасхалка" — його іконку на головному екрані телефону можна змінити. Про це повідомляє портал про гаджетах The Verge.

Стало відомо про секретну функцію в Інстаграм

Серед доступних варіантів іконки — класична в стилі Polaroid, а також тематичні варіації поточного логотипу і монохромні варіанти.

Щоб отримати доступ до нових піктограм, треба перш за все оновити Instagram. Потім перейти до налаштувань в додатку і провести екраном вниз. Тоді відкриється "доріжка" з емодзі — якщо її пройти до кінця, відкриється меню з іконками.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в роботі Інстаграм стався збій.

За даними джерела, жителі більше 20 європейських країн скаржилися на роботу програми протягом дня. Що дивно, з України не надійшло жодної скарги. Якщо вірити статистиці, 63% користувачів були незадоволені веб-версією програми (з комп'ютера не були доступні всі звичні опції), у 23% — не працювала стрічка оновлень або просто були проблеми з переглядом нових постів, і ще 13% просто не могли зареєструватися або увійти до облікового запису, тому що приходило повідомлення про невірний логін або пароль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини