Головна Новини HI-tech інтернет Популярна соціальна мережа тестує функцію платної підписки
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна соціальна мережа тестує функцію платної підписки

Джек Дорсі повідомив, що Twitter збирається отримувати гроші з користувачів

24 липня 2020, 17:33 comments1036
Поділіться публікацією:

Соціальна мережа Twitter активно вивчає додаткові способи заробляння грошей за рахунок користувачів, у тому числі шляхом перегляду моделі підписки, заявив у четвер генеральний директор Джек Дорсі. Цей крок пов'язаний з тим, що Twitter зазнав різкого спаду у своїй основній рекламноій діяльності. Про це повідомляє CNN.

Популярна соціальна мережа тестує функцію платної підписки

"Ймовірно, ви побачите випробування різних підходів в цьому році", — повідомив Дорсі аналітикам під час обговорення підсумків діяльності компанії у другому кварталі. Дорсі сказав, що у нього "дійсно висока планка, коли ми просимо споживачів платити за аспекти Twitter", але підтвердив, що компанія прагне диверсифікувати свої джерела доходу на "дуже, дуже ранніх етапах дослідження".

Раніше в цьому місяці з'явилися чутки про платний варіант підписки на Twitter. Це сталося після того, як компанія опублікувала роботу, присвячену створенню платформи підписки під кодовою назвою "Gryphon".

Акції Twitter зросли на 4% на початку торгів у четвер. Як і конкуруючі соціальні мережі, Twitter зосередився на наданні безкоштовних послуг та зароблянні грошей, дозволяючи брендам орієнтувати рекламу на мільйони своїх користувачів.

Плани зростання Twitter знаходяться під пильною увагою, оскільки багато рекламодавців відступають через пандемію. У четвер Twitter повідомив про доходи від реклами у другому кварталі на рівні 562 млн. доларів, що на 23% менше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Twitter почав боротьбу з теоріями змови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини