Головна Новини HI-tech інтернет Instagram почне відзначати сторінки, контрольовані урядом
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram почне відзначати сторінки, контрольовані урядом

Instagram почне використовувати тег "контрольований державою" для урядових ЗМІ

7 жовтня 2020, 11:39
Поділіться публікацією:

Минулого тижня Instagram почав відзначати підтримувані державою медіа-акаунти відповідно до політики, оголошеної материнською компанією Facebook в жовтні, і почав впроваджувати її в своїй соціальній мережі в червні минулого року. Про це повідомляє Alkhaleej Today.

Instagram почне відзначати сторінки, контрольовані урядом

Instagram позначив урядові сторінки

Instagram визначає контрольовані державою ЗМІ на підставі дослідження та оцінки компанії згідно з критеріями, розробленими для цієї мети.

"Ми оцінюємо ці рахунки відповідно до вищих стандартів прозорості, тому що ми вважаємо, що це поєднує в собі вплив медіа-організації з державною підтримкою", — повідомляє компанія на своїй офіційній сторінці.

Facebook заявляє, що планує додати стікери в рекламу в Instagram в найближчі місяці. І коли компанія детально описала політику в червні, вона повідомила, що проконсультувалася з 65 експертами для створення внутрішніх стандартів, щоб вирішити, коли буде використовуватися тег "контрольований державою".

Деякі із зазначених груп висунули протест проти позначень, і у них є можливість офіційно оскаржити їх. Instagram розміщує такі теги всього за кілька тижнів до президентських виборів в США, які пройдуть 3 листопада 2020 року. Напередодні виборів Facebook стикався з постійною критикою через дезінформацію на своїх платформах.

Як повідомляло видання "Коментарі", Instagram відзначив ювілей святковими оновленнями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини