Головна Новини HI-tech інтернет Facebook представив нову корисну функцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook представив нову корисну функцію

Нова функція Facebook Messenger дозволить розширити можливості групового відеочату

17 липня 2020, 16:36 comments1147
Поділіться публікацією:

Система обміну повідомленнями Facebook Messenger представила функцію спільного використання екрану для користувачів додатків на Android і iOS. До неї також можна отримати доступ в Інтернеті та на робочому столі через Messenger Rooms. Як і у Zoom, користувачі можуть спілкуватися зі своїми друзями в Messenger, використовуючи екрани мобільних телефонів або настільних комп'ютерів. Раніше в цьому місяці Facebook, як повідомлялося, працював над планами інтеграції свого Messenger з WhatsApp, щоб забезпечити зв'язок між двома додатками. Про це повідомляє видання Gadgets 360.

Facebook представив нову корисну функцію

Розгорнута на мобільних платформах нова функція дає можливість користувачам Facebook Messenger спілкуватися через екран своїх телефонів із сім'єю та друзями. Facebook стверджує, що нова функція "дозволяє легко залишатися на зв'язку і бути поруч зі своїми близькими, навіть якщо ви фізично розлучені".

У програмі Messenger груповий відеодзвінок може одночасно підтримувати до восьми осіб. У Messenger Rooms до 16 осіб можуть підключатися через мобільні пристрої або за допомогою ярлика на робочому столі комп'ютера.

Facebook також оголосила про плани зі збільшення числа людей, з якими користувачі зможуть спілкуватися через екран, до 50 осіб. Гігант соціальних мереж також планує найближчим часом додати деякі додаткові функції управління.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook зазнає збитків на мільярди доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини