Головна Новини HI-tech інтернет "Дроворуб": у розвідки РФ з'явилася нова зброя
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дроворуб": у розвідки РФ з'явилася нова зброя

Новий вірус Росії можна порівняти зі швейцарським армійським ножем, за допомогою якого хакер може здійснювати безліч злочинів

14 серпня 2020, 09:21 comments2744
Поділіться публікацією:

Агентство нацбезпеки США спільно з Федеральним бюро розслідувань звинуватили хакерів з Росії в тому, що ті запустили новий вірус під назвою "Дроворуб". Мовляв, він став віртуальною зброєю розвідки РФ, за допомогою якого агенти зламують комп'ютери на базі Linux. Про це повідомляє Reuters.

"Дроворуб": у розвідки РФ з'явилася нова зброя

Відзначимо, що Linux використовують служби національної безпеки США, Міністерство оборони та промислова база оборони, спільнота фахівців з кібербезпеки і багато інших. "Дроворуб" же охрестили вірусом, який являє собою новий арсенал зброї Росії. Так, за словами головного операційного директора Управління кібербезпеки АНБ Рейтера Кеппел Вуда, новий вірус можна порівняти зі швейцарським армійським ножем, за допомогою якого хакер може виконувати безліч злочинів: крадіжку файлів, віддалене управління комп'ютером жертви та інші.

Нагадаємо, інсайдери в компанії Apple говорять про те, що попри пандемію, вони готують на осінь відразу три презентації. Експерт каже, що володіє інформацією про поетапну реалізацію новинок компанії Apple. Так, вже у вересні має відбутися презентація Apple Watch і iPad. Що ж стосується довгоочікуваного для багатьох виходу смартфонів iPhone 12, їх, за словами інсайдерів, представлять світу 12 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини